HÁLA MEDITÁCIÓ

A Hála érzése olyan erővel rendelkezik, amelyet már a tudósok, biológusok, neurológusok is vizsgálnak. Egyszerűen meghosszabíthatod vele sz életedet, mert hatással van a génekben található DNS-re. Olyan érzést gyakorolhatsz naponta, ami segít elengedni a múlt tapasztalataihoz kötődő érzéseket, gondolatokat, amelyeket minden nap lejátszunk. Dr. Joe Dispenza szerint minden nap a múltban élünk, mert gondolataink és érzéseink a régi tapasztalatokból származnak. Ez működik bennünk sejt szinten. Ha  meditációban elkezded gyakorolni a hála és más pozitív érzések érzetét és elképzeled magad amint egy vágyott célod, léted már megvalósult, akkor olyan pozitív érzést kapcsolsz a gondolathoz, ami segíti a jövőbeni megvalósulást. Vagyis átprogramozod az agyadat és gondolataidat is.

 

Ezzel a néhány perces meditációval megfordíthatod sorsod, gondolataid, élethelyzeted alakulását. Megtapasztalhatod az univerzum tiszta szeretetét és saját erődet. Igen, te is képes vagy rá. Képes vagy arra, hogy átalakíts nehéznek tűnő helyzetedet, hogy könnyen és nevetve lépdelj tovább és építsd fel saját életedet. 

Fogadd tehát szeretettel!

Van egy kérésem is hozzád: ez a felvétel ingyenes, de ha mégis hozzájárulnál a belefektetett munkámhoz és rád fordított időmhöz, azt megteheted ilyen módon:

  • Átutalás:  10402991-86767175-90481003

(HU60 1040 2991 8676 7175 9048 1003

SWIFT : BIC OKHB HUHB)

  • közleménybe kérlek írd be: onile meditációs hozzájárulás

  • üzenetben kérlek jelezz, hova küldhetem a számlát (ivanyi.erika.hu@gmail.com)

Havonta új információért és új meditációkért és  ajándék szeretetmasszázs lehetőségekért csatlakozz hozzám ide!

Hála meditáció (online-audio-converter.cLelekfeny.hu
00:00 / 13:44

Szeretettel várlak kis közösségünkben, ahova itt tudsz csatlakozni: ÉRINTS SZERETETTEL